info@adonaizorg.nl
Bel ons voor meer informatie over onze zorg085 8768738

Wie zijn wij?

Wij zijn een klein, snel groeiend bedrijf, waar de zorgvrager en kwaliteit voorop staan. Adonai Zorg B.V. is opgericht in het jaar 2016 en is voornamelijk actief in regio Flevoland, Amsterdam en omstreken. Met de visie om in de toekomst door heel Nederland zorg te leveren.

Om goede kwalitatieve zorg te kunnen leveren werken wij nauw samen met de ketenpartners zoals apotheken, huisartsen, revalidatiecentra en fysiotherapeuten.

Ambitie om de thuiszorg instelling op te richten is door jaren van ervaringen ontstaan, waar er geconcludeerd wordt dat er ondanks de veranderingen, vergrijzing en/of bezuinigingen in de zorg, het alsnog beter kan. Wij zijn van mening dat er geen onderscheid gemaakt moet worden in cultuur, geloof en/of nationaliteit. Adonai Zorg B.V. is daarom een multiculturele thuiszorginstelling, waar zorg vanuit het hart geleverd wordt.

Onze visie

Wij laten onze zorgvragers in hun waarde, zodat ze zich vrij en op hun gemak kunnen voelen. Wij denken met hun mee en geven de zorg, die nodig en gewenst is. Zo leveren wij u zorg vanuit ons hart en krijgen onze zorgvragers een respectvolle behandeling.

Onze missie

Thuiszorg waar zorg vanuit het hart geleverd wordt. Adonai Zorg B.V. is van mening dat iedereen het recht heeft om comfortabel te wonen en te werken. Daarom biedt Adonai Zorg B.V., zorg en hulp thuis waar de waarden, normen en cultuur van zowel zorgvrager als personeel gewaardeerd en gerespecteerd wordt. Om dit goed te kunnen waarborgen hebben wij gedragscodes opgesteld. Deze kunt u hier inzien.